Sinustako uusi Lilli Digitalkkari?

Lilli on valtakunnallinen vuonna 2005 perustettu Digitalkkariketju. Konseptin omistaa MPY Palvelut Oyj. Lilli helpottaa asiakkaidensa digiarkea tarjoamalla korkealaatuisia tietotekniikan ja kodin viihde-elektroniikan asennus-, opastus- ja tukipalveluita.

 

Onko sinulla toteuttamattomia unelmia?

Maistuuko nykyinen työsi puulta?

Haluatko vaikuttaa omaan työhösi ja ansiotasoosi?


Haemme joukkoomme oma-aloitteisia ja aktiivisia LILLI-yrittäjiä. Tunnet omaksesi auttaa LILLI-asiakkaita heidän digi-ongelmissaan. Olet kiinnostunut ja osaava ratkaisemaan tekniset ongelmat niin tietokoneen kuin muidenkin viihde-elektroniikan laitteiden parissa. Olet ulospäinsuuntautunut, energinen sekä et pelkää uusien ovien avaamista tai tarttua puhelimeen. Olet myyntihenkinen asiakaspalvelija ja haluat menestyä elämässäsi.

Jos vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, ota rohkeasti askel uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

LILLI-konseptin jokainen prosessi on tarkkaan suunniteltu ja perustuu testattuihin käytöntöihin. Ketjumarkkinointi ja mallinnetut myyntiprosessit helpottavat LILLI-yrittäjiä saamaan aikaan riittävän määrän myyntiä. Säännöllisessä koulutuksessa painottuvat myynnin lisäksi digimaailman koulutus sekä koulutus asiakkaan kohtaamisessa. LILLI on paitsi digibrändi, myös palvelubrändi. Asiakkaamme on meidän keskiössämme.

Tule menestymään kanssamme! Lilli Digitalkkarina tulet kehittymään alan todelliseksi ammattilaiseksi ja työskentelemään Suomen suosituimmassa Digitalkkari –ketjussa!

Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa ja nyt etsimme osaavaan joukkoomme uusia franchising – yrittäjinä toimivia Lilli Digitalkkareita erityisesti Kuopion alueelle. Lisätietoja eri paikkakuntien tilanteesta sekä LILLI-ketjusta antaa ketjupäällikkö Maisa Koivisto, marja-liisa.koivisto@mpy.fi / 040- 7565345.

Hae tehtävään LILLI-kotisivujen kautta täyttämällä hakulomakkeen tai lähetä avoin hakemus marja-liisa.koivisto@mpy.fi.

http://www.lilli.fi/hakulomake